Octombrie 22, 2017, 10:12:06
Mesaje noiMesaje noi

Pagini: [1] 2 3 4
 1 
  : Ianuarie 05, 2017, 03:34:28  
Creat de Andrei - Ultimul mesaj de către Andrei
Incepand de anul acesta orice firma de Servicii Funerare Complete trebuie sa detina minim doua autospeciale funerare.
Una dintre ele pentru preluarea decedatilor de la locul decesului, care trebuie sa fie inchisa pentru a nu se vedea nimic inauntru, in interior trebuie sa aiba suprafete ce se pot dezinfecta usor(inox) , iar partea din fata trebuie sa fie delimitata de cea din spate printr-un panou separator, tip duba.
Iar cea dea doua pentru inmormantare , trebuie sa fie o masina de parada , cu geamuri sau nu , tip limuzina funerara (dric) care trebuie sa respecte de asemenea conditiile enumerate mai sus.

Va atasam imagini cu masinile noastre 2 
  : Ianuarie 05, 2017, 03:09:57  
Creat de Andrei - Ultimul mesaj de către Andrei
Serviciile funerare de la noi incep sa semene din ce in ce mai mult cu cele din tarile civilizate..
Si cand spunem asta ne referim in primul rand la conditiile de igiena ce trebuiesc respectate de antreprenorii de pompe funebre.
Incepand cu anul acesta , firmele de Servicii Funerare Complete sunt obligate sa detina un spatiu adecvat practicilor de tanatopraxie( cosmetizare si imbalsamare). Pana nu de mult , acestea se faceau la domiciliul clientului in pat , si nu cred ca are rost sa va explic cat de in neregula este ..
Acum fiecare firma trebuie sa detina o morga ce corespunde normelor de igiena prevazute de lege , cum ar fi masa de inox, gresie, faianta , sifon in podea, unitate frigorifica speciala, etc., iar decedatul va fi preluat de la domiciliu si dus la morga mai sus mentionata si va fi prezervat cu ajutorul unitatii frigorifice speciale, pana in ziua inmormantarii sau pana in ziua depunerii la capela, dupa caz.

Va atasam o poza cu morga noastra . 3 
  : Octombrie 04, 2016, 08:23:34  
Creat de Andrei - Ultimul mesaj de către Andrei
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/familia-a-fost-anuntata-ca-a-murit-dar-cand-rudele-au-ajuns-acolo-pacienta-traia-cazul-socant-petrecut-la-bagdasar-arseni.html

 4 
  : August 16, 2016, 10:36:50  
Creat de Andrei - Ultimul mesaj de către Andrei
Poate parea un lucru usor la inceput....
La fiecare colt de strada gasim cate un magazin cu Sicrie. Ne dam seama dupa capacul de sicriu scos in drum ..sau dupa coroana de plastic atarnata la geam ca acolo este un magazin de Servicii Funerare.
Asta in cazul fericit in care exista un magazin !
Sa mergem asadar si in mediul online unde gasim multe „ Firme” de Servicii Funerare, dar cand ceri indrumari catre magazin...esti convins ca aceasta vizita nu este necesara ! De ce ? Pentru ca acest magazin nu exista !
Acesti oameni va intra in casa, asa ca inainte de a alege o firma cu care sa colaborati asigurati-va ca acea firma exista si are un punct de lucru.
Nu alegeti in functie de pret ! Cu cat pretul este mai mic cu atat este mai atractiva respectiva firma..doar ca de cele mai multe ori acel pret nu este real !
La un pret foarte mic veti primi cu siguranta doar o parte din serviciile promise.. iar restul se adauga la final pe nota de plata..ajungand la un pret total diferit !
Nu mai vorbim de calitatea serviciilor oferite ..din moment ce apeleaza la astfel de inselatorii pentru a „prinde „ clientul .
Pentru a nu fi inselati intr-un astfel de moment , solicitati un contract pentru serviciile oferite sau un formular de comanda explicit cu oferta finala !
In cazul in care decesul are loc intr-un spital sau camin-spital .. nimeni nu va poate obliga sa alegeti o anume firma sau un anumit serviciu ! Daca simtiti ca aceste va sunt impuse , cereti explicatii si nu acceptati nici un serviciu obligatoriu ! Nu exista asa ceva !
Legislatia in vigoare nu permite nimanui sa va oblige sa alegeti un anume Furnizor de Servicii!
Si cel mai important : Alegeti o firma care va inspira incredere , pentru a nu avea neplaceri vis-a-vis de respectarea orelor sau de calitatea si imaginea oamenilor ce vor veni la dvs in casa si la inmormantare .
Cu cat veti primi mai multe explicatii despre serviciile alese, cu atat veti sti mai bine cum se va derula inmormantarea si puteti avea incredere in serviciile oferite !

 5 
  : August 16, 2016, 10:31:58  
Creat de Andrei - Ultimul mesaj de către Andrei
In momentul in care avem un deces in familie, cel mai la indemana pentru gasirea unei firme ne este INTERNETUL . La o simpla cautare de SERVICII FUNERARE gasim o lista interminabila de firme ,  care se bat in preturi mici ajungand sa promita si servicii gratuite ...numai numai "sa prinda clientul" !
In primul rand nimeni nu va ofera nimic gratuit ci isi deconteaza aceste servicii...lucru care in ziua de azi se practica de majoritatea firmelor din domeniu.
Dar nu asta este problema principala...
Uitandu-ne dupa pret sa fie cat de mic..omitem un mic aspect...sa verificam daca acea firma exista si in alta parte decat in mediul online!

Un site agramat dar bine promovat poate avea mai mult succes decat va puteti imagina!
Sub iluzia pretului mic..chiar "gratuit" ...nu ne interesam absolut deloc de OAMENII ce urmeaza sa ne intre in locuinta !
Ne trezim la usa cu niste indivizi dubiosi ce pretind a fi de la respectiva "firma" , ne promit ca ne fac totul foarte ieftin...ne aduc un sicriu dintr-un garaj situat cine stie pe unde..si dupa ce au pus mana pe acte..sunteti la mana lor si platiti cat vi se cere...pe motiv ca ...aaa...asta nu intra in banii aia..... va suna cunoscut?
Probabil ca acest domeniu este unul in care nu credeti ca puteti gasi si oameni de calitate...si de aceea nu aveti pretentii...dar sunt destule firme care isi respecta clientii...aveti variante..nu va multumiti cu putin !
Putina decenta intr-un moment sensibil nu este asa greu de gasit...
In concluzie...in loc sa fiti orbiti de cuvantul GRATUIT.. cautati pe acel site adresa magazinului , si daca au si poze reale cu angajatii...masinile firmei...magazinul..sau produsele oferite... cu atat mai bine !
Alegeti oameni ce va inspira incredere !

 6 
  : August 16, 2016, 09:29:38  
Creat de Andrei - Ultimul mesaj de către Andrei
Dupa cum probabil ati auzit, statul le ofera pensionarilor un ajutor pentru inmormantare , care in anul 2016 a ajuns la 2680 lei .
Acest ajutor se ridica de la casa de pensii din raza careia pensionarul prima pensia, si se poate ridica de catre famlila decedatului ori de catre firmele de Pompe Funebre.
Atentie insa ...in ultimul timp majoitatea firmelor va spun ca va fac acest serviciu GRATUIT....dar nu este asa...este dreptul dumneavoastra sa stiti ca ei de fapt isi deconteaza in baza talonului de pensie 2680 de lei...nefacand astfel nimic GRATUIT !
Putem spune ca am conceput un pachet de baza cu care sa ne incadram in acest ajutor oferit de stat, si dumneavoastra nu trebuie sa mai achitati nimic suplimentar...dar asta este cu totul alta discutie !
Informati-va !!! Un client informat este imposibil de pacalit !

 7 
  : Februarie 25, 2012, 06:34:26  
Creat de brightstar - Ultimul mesaj de către Andrei
Stan, mulțumim mult pentru update-uri.

De asemenea pentru a întâmpina această măsură, am creat un pachet complet pentru înmormântare, în cuantum de exact 2117 lei, prin care oricine să poată beneficia de o înmormântare creștinească care să cuprindă toate cele necesare.

Mai multe detalii aici: pachet complet de servicii funerare ce se poate obține numai pe baza ajutorului de la stat.
De asemenea, vă putem ajuta să obțineți acest ajutor.

 8 
  : Februarie 25, 2012, 06:23:49  
Creat de brightstar - Ultimul mesaj de către brightstar
Suma care va fi plătită în cazul decesului pensionarilor, salariaţilor sau şomerilor se ridică acum la 2.117 lei.

Pentru a beneficia de acest ajutor trebuie depuse la Casa de Pensii următoarele documente: certificatul de deces, cupon de pensie al persoanei decedate, BI/CI al solicitantului, facturile fiscale cu cheltuielile ocazionale de deces pe numele solicitantului, certificatul de naştere şi de căsătorie al solicitantului şi cerere tip.

 9 
  : Februarie 25, 2012, 06:21:06  
Creat de brightstar - Ultimul mesaj de către brightstar
Casa Judeţeană de Pensii acordă rudelor unei persoane decedate un ajutor de înmormântare. De la 1 ianuarie 2012, acest sprijin financiar a crescut cu aproximativ 100 de lei. Banii vor fi plătiţi familiilor pensionarilor, salariaţilor sau şomerilor care au decedat, în baza unor acte justificative.

 10 
  : Februarie 25, 2012, 06:15:57  
Creat de Andrei - Ultimul mesaj de către brightstar
Este trist dar adevarat...
Încep din ce în ce mai mult sa ma conving de acest fapt, mai ales ca ?i cei de la România Libera au facut un reportaj pe acesta tema:
http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/reportaj/piratii-pompelor-funebre-98096.html
Cel mai important este sa ?inem ochii deschi?i, ?i a?a cum spune ?i Andrei, sa nu ne lasam pacali?i.

Stan.

Pagini: [1] 2 3 4